Jump to content


Photo

YouTube Links / Embeds


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 NintendoReport

NintendoReport

    NintendoChitChat

  • Moderators
  • 5,907 posts
  • NNID:eddyray
  • Fandom:
    Nintendo Directs and Video Presentations

Posted 12 March 2015 - 04:32 AM

Thought I would share this.

 

Before, when I would go to post a youtube video I'd just use the "share" directly below the youtube video I wanted to use. (see red arrow) Simply copying and pasting that link it would automatically embed the video on the forums.

 

Recently, it has not. At first I thought it was just the video, so I tried others from various channels and the same result, just a link to the video.

 

So, if you want to post a youtube video and embed it into the post, just use the youtube link in the address bar. See blue arrow.

 

Example,

 

https://youtu.be/9akCInPHE_A   - share link now just links

 

 

- long link in address bar auto embeds

 

 

Just remember you cannot embed more then 2 videos in one post, each additional one will just be a link.

 

YT.png


Keep Smiling, It Makes People Wonder What You Are Up To!
PA Magician | Busiest PA Magician | Magician Reviewed | Certified Magic Professionals

nccbanner_by_sorceror12-d9japra.png-- nintendoreportbox.png -- nintendo_switch_logo_transparent___wordm

#2 Teddy

Teddy

    Cheep-Cheep

  • Members
  • 116 posts
  • NNID:latios
  • Fandom:
    mlp

Posted 12 March 2015 - 12:59 PM

 

 

 

Just remember you cannot embed more then 2 videos in one post, each additional one will just be a link.

 

 

i actually found out how to get 3 on my profile


cant have signature cuz of internet explorer :/

#3 NintendoReport

NintendoReport

    NintendoChitChat

  • Moderators
  • 5,907 posts
  • NNID:eddyray
  • Fandom:
    Nintendo Directs and Video Presentations

Posted 12 March 2015 - 05:49 PM

i actually found out how to get 3 on my profile


I see 2 embeded and 1 linked
Keep Smiling, It Makes People Wonder What You Are Up To!
PA Magician | Busiest PA Magician | Magician Reviewed | Certified Magic Professionals

nccbanner_by_sorceror12-d9japra.png-- nintendoreportbox.png -- nintendo_switch_logo_transparent___wordm

#4 Teddy

Teddy

    Cheep-Cheep

  • Members
  • 116 posts
  • NNID:latios
  • Fandom:
    mlp

Posted 12 March 2015 - 06:06 PM

I see 2 embeded and 1 linked

it sometimes breaks but i found out if i put a spac after it it sometimes workes


cant have signature cuz of internet explorer :/

#5 Chaos

Chaos

    Red Train Hero

  • Members
  • 954 posts
  • NNID:ChaoticPikachu
  • Fandom:
    Anime

Posted 12 March 2015 - 09:10 PM

I guess since a lot of the old members that knew how to do this left or don't come very often, it's good to share this again.



#6 ZyroXZ2

ZyroXZ2

    Blooper

  • Members
  • 198 posts

Posted 13 March 2015 - 11:41 PM

Thought I would share this.

 

Before, when I would go to post a youtube video I'd just use the "share" directly below the youtube video I wanted to use. (see red arrow) Simply copying and pasting that link it would automatically embed the video on the forums.

 

Recently, it has not. At first I thought it was just the video, so I tried others from various channels and the same result, just a link to the video.

 

So, if you want to post a youtube video and embed it into the post, just use the youtube link in the address bar. See blue arrow.

 

Example,

 

https://youtu.be/9akCInPHE_A   - share link now just links

 

 

- long link in address bar auto embeds

 

 

Just remember you cannot embed more then 2 videos in one post, each additional one will just be a link.

 

attachicon.gifYT.png

 

The auto-embed for short links works just fine, just remove the 's' from "https": it's the secure link that's breaking it.

 


Check out my entertainment gaming channel!

Sig_Banner.jpg

www.youtube.com/zyroxz2

 

Enjoy!  :laugh:


#7 NintendoReport

NintendoReport

    NintendoChitChat

  • Moderators
  • 5,907 posts
  • NNID:eddyray
  • Fandom:
    Nintendo Directs and Video Presentations

Posted 14 March 2015 - 03:27 AM

The auto-embed for short links works just fine, just remove the 's' from "https": it's the secure link that's breaking it.

 

 

Good to know. I guess the addition of the secure link is new because I've never had to do that before.


Keep Smiling, It Makes People Wonder What You Are Up To!
PA Magician | Busiest PA Magician | Magician Reviewed | Certified Magic Professionals

nccbanner_by_sorceror12-d9japra.png-- nintendoreportbox.png -- nintendo_switch_logo_transparent___wordm




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Anti-Spam Bots!